Retailers

VOOR RETAILERS

WORDT LAGARDZ RESELLER

LAGARDZ fragrances is de juiste toevoeging voor jouw onderneming. Met LAGARDZ haal je unieke, luxe, authentieke producten binnen in het assortiment. Perform en celebrate zijn twee luxe geuren, die jouw unieke aanbod versterken en zorgen voor een hogere klanttevredenheid. Beide tijdloos en elegant. Voor een extra experience tijdens het koopproces: Geef extra waardering aan een klant door ze te verassen met een tester of travel case, van een nieuwe exclusieve parfum geproduceerd en gecreëerd in Nederland.

“LAGARDZ gelooft erin dat emotie en gevoel gestimuleerd wordt door geur waardoor doelen behaald en gevierd kunnen worden.”

SCENT MARKETING

GEURMACHINES

Met de geurmachines van LAGARDZ zal jouw onderneming altijd heerlijk ruiken en creëer je een aangename ambiance. Geurbeleving is van groot belang voor een onderneming, dit is namelijk het visitekaartje voor jouw klanten. Met de LAGARDZ fragrances ben je voorzien van high-end geurmarketing, waarmee je alle zintuigen prikkelt van potentiële klanten. Een kleine greep uit de voordelen van scent marketing, naast een prettige winkelbeleving; een langere verblijfsduur, klantenbinding, herkenning en associatie, meer omzet en een positieve indruk.