loader image

laatste 40 sets 30% korting code Lagardz2024

FOR
THE MAN

WHO GETS
IT ALL

FOR
THE MAN

WHO GETS
IT ALL

TRY IT YOURSELF

LAGARDZ TRIAL PACKS

Ervaar Lagardz tijdelijk Gratis. Bestel vandaag de Trial Pack en betaal alleen verzendkosten.

EXCLUSIVE DUTCH FRAGRANCES

"FEEL LIKE A ROMAN KING, WEAR LAGARDZ"

Tijdloze exclusieve parfums, gemaakt voor de assertieve, stijlvolle man die uniek is en zich onderscheidt van de massa. De ambitieuze pioneer die dagelijks streeft naar het behalen van grote successen en oprecht geluk. Met LAGARDZ kies je voor een lifestyle.

TRY IT YOURSELF

LAGARDZ TRIAL PACKS

Zelf ruiken zegt meer dan onze woorden. Wil je eerst onze 2 geuren ervaren? Dit is mogelijk met de LAGARDZ Trial Pack. Beleef nu tijdelijk volledig gratis beide van onze geuren.

GRATIS UITPROBEREN – BETAAL ALLEEN VERZENDKOSTEN

AUTHENTIC

EMPOWERING

LUXURIOUS

STOICISM

PHILOSOPHY OF THE PIONEER

Duizenden jaren geleden, begrepen de Stoïcijnen al dat het universum vrijgevend is naar mensen die in harmonie leven met hun ware identiteit. Wij geloven dat een ambitieuze pioneer zich volledig aansluit bij dit filosofische gedachtegoed. 

LIFESTYLE

SCENTS FOR THE PIONEER

LAGARDZ gelooft erin dat emotie en gevoel gestimuleerd wordt door geur, waardoor doelen behaald en gevierd kunnen worden. Deze overtuiging komt samen in Perform en Celebrate, onze 2 geuren die tegen elkaar in contrast staan maar daarentegen ook naadloos samengaan. De frisse authentieke geur Perform staat voor work, de warme aantrekkelijke parfum Celebrate staat voor play.

PRINCIPLES

THE VALUES

Empowering, luxurious, en authentic; dat is LAGARDZ. Onze tijdloze geuren stimuleren jouw gemoedstoestand. Dit maakt ons onderscheidend en jou ook. De geuren zijn speciaal ontwikkeld voor de succesvolle en zelfverzekerde man. Het zijn meer dan heerlijke mannengeuren, het is emotie, het is een lifestyle voor mannen met een goede smaak. You stand out in the crowd with LAGARDZ.

PERFORM

For the man who wants it all

CELEBRATE

For the man who gets it all

PERFORM

For the man who wants it all

CELEBRATE

For the man who gets it all

PERFORM X CELEBRATE

MOVE WITH PURPOSE, LIVE IN
THE PRESENT

De fragrances van LAGARDZ zijn niet alleen voor de sier, om je outfit mee af te stijlen of om te verleiden. Geur is veel meer dan dat, geur is emotie, beïnvloedt je stemming en draag je de gehele dag bij je. Onze tijdloze mannengeuren Perform en Celebrate staan voor het stimuleren van de gemoedstoestand.

LAGARDZ IN YOUR BUSINESS

RETAILERS

LAGARDZ fragrances zijn de juiste toevoeging en van grote meerwaarde voor jouw onderneming. Met onze geuren haal je unieke producten in huis. Verras je klant met een extra tester of een travel case van de nieuwe luxe en exclusieve parfum, authentiek geproduceerd en gecreëerd in Nederland. Zo ondersteunt de frisse en authentieke parfum ‘Perform’ het behalen van doelen en zorgt de warme parfum ‘Celebrate’ ervoor dat je meer ontspant en kunt genieten. Twee tijdloze geuren die aansluiten bij de lifestyle van jouw klanten en die zorgen voor een hoge klanttevredenheid.